Zwanenburg, 03 oktober 2014. Donderdagavond werd een 37-jarige man uit Alkmaar het slachtoffer van een gewapende overval op een bedrijfspand aan De Heining in Zwanenburg. Rond 20.30 uur was hij aan het werk in het pand toen er plotseling twee mannen de zaak binnenkwamen. Een van de mannen dreigde met een (mogelijk) vuurwapen. De verdachten gingen er vandoor met een tas, met onder andere GSM’s, sleutels en een portemonnee. Het slachtoffer raakte niet gewond.

De twee verdachten vluchtten vermoedelijk in een zilvergrijze of witte stationwagen, met daarin mogelijk nog een derde verdachte. Het tweetal betreft mannen met een lengte van ongeveer 1.80 meter, een leeftijd van 25 tot 30 jaar oud en een breed postuur. Zij hadden een licht getint uiterlijk en spraken Nederlands met een accent. Een van hen had krullend zwart haar. De andere had kort zwart haar.

Eventuele getuigen van de overval worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 951x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/