Alkmaar 03 oktober 2014. Na een oponthoud van ongeveer een half uur wegens een vals brandalarm in Sportcomplex Oosterhout konden de degens tussen Alvoco Dames 1 en Simokos 2 uit Bovenkarspel gekruist worden. Na een spannende strijd was het toch net Simokos dat Alvoco wist af te troeven met 1 - 3, maar het damesteam put goede moed uit het resultaat tegen een team dat veel hoger staat in de 1e Klasse. Alvoco is op de goede weg om van zich af te bijten.

De Alkmaarders konden in de thuiswedstrijd goed meekomen, maar het zat het team van coach Sydney Paula niet mee. De eerste twee sets werden nipt verloren, Alvoco kon de jonge ploeg uit Bovenkarspel goed bijbenen maar schoot op het eind steeds net te kort: 23-25 en 23-25. In de derde set hervond de ploeg uit Alkmaar zich en beet goed van zich af door harde aanvallen van Naima El Ouahhabi en Lisa de Graaf: 25-19. In het beslissende deel wis Simokos toch weer de bovenhand te voeren en sloot de wedstrijd in een spannend slot met winst af: 26-28. 

Dinsdag 7 oktober staat De Schulp (5e in de competitiestand) op het programma voor Dames 1 van Alvoco, dat op dit moment op de 10e plaats verblijft.

Foto: de dames van Alvoco na de pittige strijd tegen Simokos 2

20141003-alvoco-dames

Pin It
Bekeken: 1183x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/