Alkmaar, 03 oktober 2014. D66 Alkmaar opent deze zaterdag, 4 oktober, haar verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november. Eerst wordt om 11:00 in de studio van De Vest het verkiezingsprogramma gepresenteerd. Vervolgens wordt de campagne geopend door lijsttrekker Elly Konijn samen met Alexander Pechtold en Pia Dijkstra. Nadat zoveel mogelijk mensen gesproken zijn in het centrum van Alkmaar, zal D66 ook haar gezicht laten zien in Schermer en Graft-De Rijp.

Pechtold verheugt zich op zijn komst naar Alkmaar: “Na het succes van D66 bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart, zijn we zeer gemotiveerd om ook bij deze lokale verkiezingen in Alkmaar winst te boeken. D66 Alkmaar heeft hier de afgelopen jaren verantwoordelijkheid gedragen in het stadsbestuur en mooie resultaten geboekt, zoals extra woningen voor jongeren en studenten. Ik help Elly Konijn en haar team graag op weg naar een mooi resultaat op 19 november.

Vanaf zaterdag 4 oktober zal geheel Alkmaar, dus ook Schermer en Graft-De Rijp, groen kleuren: D66 begint met haar campagne. Onder de thema’s “Alkmaar is er voor de inwoners”, “Alkmaar als economisch hart van Noord-Holland-Noord” en “Alkmaar Groen, Groener, Groenst” zal D66 bekend maken waar zij voor staat en wat zij de komende jaren wil bereiken in deze gemeente.

Campagneleider Christian Schouten: "Een bruisende campagne ligt voor ons, waar niet alleen maar beloftes worden gedaan en flyers uitgedeeld, maar waar ook de discussie wordt aangegaan in het debat en inloop voor iedereen mogelijk is in de politieke cafés. D66 wil iedereen betrekken bij de verkiezingen. Iedereen telt en de gemeente is er voor iedere inwoner. Het gaat tenslotte om úw leefomgeving. Nu vooruit." 

Pin It
Bekeken: 1240x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/