Alkmaar, 02 oktober 2014. In juni 2015 vindt de 49e editie van de International Children’s Games (ICG) in Alkmaar plaats. Er komen zo’n 1500 sporters van 12 tot 16 jaar van over de hele wereld naar Alkmaar om hier te strijden voor een medaille. Het Alkmaarse team die hieraan meedoen mag zelf, als organiserende stad, 90 sporters inzetten. Aan de hand van selectiewedstrijden worden bepaald wie dit zijn.

Voor het volleybal zijn de eerste selectieronden eind september geweest. Zondag vanaf 11:30 uur is het op de gloednieuwe atletiekbaan van AV Hylas de beurt aan atleten om uit te maken wie Alkmaar en de regio zal vertegenwoordigen op de atletiekonderdelen 100 meter, 200 meter, 800 meter (meisjes), 1500 meter (jongens), kogelstoten, hoogspringen en verspringen. Sowieso één meisje en één jongen mogen meedoen. Daarnaast moet uitgemaakt worden welke jongens en meisjes in de estafetteteams komen voor de 4 x 100 meter. Iedereen is welkom om te komen kijken en aanmoedigen.

De sporten andere waarin gestreden gaat worden voor zo’n felbegeerde plek in de ICG-selectie zijn: voetbal, golf, judo, tennis, turnen, zwemmen en beachvolleybal.

De gloednieuwe baan, met nu acht sprintbanen, en mooie behuizing voor de hoogspring- en polstokhoogspringmat.

20141003 hylas baan

Pin It
Bekeken: 995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/