Bergen, 02 oktober 2014. Bergense burgemeester Hetty Hafkamp wil een horecaverbod voor de Hells Angels die zaterdag een vechtpartij veroorzaakten in café ’t Zeepaardje. Dat meldt het NHD. Daarnaast wil ze elk half jaar met vertegenwoordigers van de horeca in Bergen om de tafel om over maatregelen tegen dit soort wantoestanden.

Politie meldde dat zaterdag op de Breelaan vier mannen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging bij een horecagelegenheid. Het ging om een 44-jarige Alkmaarder en een 25-jarige man uit Sint Pancras, beiden Hells Angels en twee andere Alkmaarders van 26 en 42 jaar oud. Een van de verdachten had een aanzienlijk geldbedrag bij zich, dat in beslag is genomen.

Er blijkt die zaterdagavond meer aan de hand te zijn geweest. Het viertal maakte deel uit van een groep van tien. Ze werden door de eigenaar van 't Zeepaardje weggestuurd, omdat ze op het terras voor overlast zorgden, onder andere met een vuurwerkbom. Na bij andere café's geweest te zijn, kwam de groep terug om haar ongenoegen te uiten en ontstond de vechtpartij. Van de vier aangehouden mannen is een derde bij de Hells Angels betrokken als aspirant-lid. Of de andere zes iets met de outlaw motorbende te maken hebben, is niet bekend. 

Voor Hafkamp zijn de daders niet meer welkom in Bergen en zeker niet in de horeca. Zij hoopt binnenkort met politie en vertegenwoordigers van Bergens horecagelegenheden tot een plan te komen, waarmee zij, net als Alkmaarse burgemeester Piet Bruinooge maatregelen kan nemen tegen bijvoorbeeld motorclubs.

Pin It
Bekeken: 1403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/