Alkmaar/Broek op Langedijk, 30 september 2014. Zaterdag 4 oktober organiseert Michael-Wings Events in samenwerking met Fitland XL De Geus een vier uur durende spinning marathon in Broek op Langedijk. Voor dit grote sportieve evenement is de stichting nog op zoek naar onvermoeibare doorzetters met een flinke dosis uithoudingsvermogen en enthousiasme.

Stichting Michael-Wings zet zich actief in voor de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Tot op heden zijn er twintig ziekenhuizen en twee zorginstellingen voorzien van het Michael-Wing System, op het internet aangesloten computers met hygiënisch toetsenbord. Er wachten nog ruim 48 zorginstellingen op de steun van Stichting Michael-Wings.

Er daarom wordt er dus gespind. Op 4 oktober gebeurt dat tussen 14:00 en 18:00 uur bij De Geus in Langedijk. In totaal worden er 40 fietsen verhuurd. De huur van één fiets per uur per persoon bedraagt € 15,00. Wilt u de fiets voor 4 uur huren dan betaalt u € 50,00. Groepen kunnen zich ook aanmelden. Tegen gereduceerd tarief kunnen toeschouwers en kinderen gebruik maken van de klimmogelijkheden, of het huren van de bowlingbaan. Daarnaast kan de lege maag naar afloop worden gevuld met een drankje en warm buffet.

Wie zich wil inzetten voor Stichting Michael-Wings kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op de eigen website.

Pin It
Bekeken: 1013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/