Alkmaar, 30 september 2014. De ledenvergadering van Leefbaar Alkmaar heeft een kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 november opgeleverd. Fractieleider Maya Bolte is aangewezen als lijsttrekker. De inwoonster van Alkmaar-Zuid nam voor het eerst zitting in de gemeenteraad in 1994 en is daarmee degene die het langst raadslid is. Bolte: "Leefbaar Alkmaar zet de mensen en hun woonomgeving voorop. We gaan voor een sociale, schone, veilige en milieuvriendelijke stad."

John Hagens, de huidige fractievoorzitter van Schermer Belang staat op nummer twee. Hij is naast lokaal politicus dagbladjournalist bij De Telegraaf, voorzitter van de ondernemingsraad TMG Landelijke Media en voorzitter van de COR Telegraaf Media Groep. "Leefbaar Alkmaar is een partij waarvoor ik me graag voor de volle honderd procent in zal zetten. Met zeker ook volop aandacht voor het landelijke gebied van Schermer en Graft-De Rijp."

De eerste vertegenwoordig uit Graft-De Rijp is terug te vinden op nummer 11. Mieke Biesheuvel is werkzaam in de thuiszorg. "Graag wil ik opkomen voor de belangen van de inwoners van Graft-De Rijp. Goede busverbindingen en goede zorgvoorzieningen zijn essentieel voor de leefbaarheid in de dorpen."

De volledige kieslijst is te vinden op de website van Leefbaar Alkmaar.

20140930 lijst leefbaaralkmaar

Pin It
Bekeken: 1387x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/