Alkmaar, 26 september 2014. Op de website van AZ meldt de club dat er een mondelinge overeenkomst is tussen AZ en John van den Brom. Na het weekeinde worden de laatste details besproken en de contracten getekend, en dan heeft AZ weer een hoofdtrainer. De 47-jarige Amersfoorter had die functie eerder bij AGOVV, ADO Den Haag, Vitesse en bij het Belgische Anderlecht. Als speler stond hij op de loonlijst bij Vitesse, Ajax, De Graafschap en het Turkse Istanbulspor. Overigens is AZ er nog niet uit met Alex Pastoor.

Die zou eigenlijk hoofdtrainer worden toen Marco van Basten aankondigde het rustiger aan te gaan doen. Maar AZ weigerde Pastoor een contract van twee jaar te geven, terwijl hij dat wel als assistent-trainer op zak had. De club bracht bovendien naar buiten te twijfelen aan de integriteit van Pastoor.

Pin It
Bekeken: 998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/