Castricum, 26 september 2014. De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die donderdagmiddag rond 15.30 uur plaatsvond op treinstation Castricum. Een 13-jarige jongen wilde net zijn fiets uit de stalling pakken, toen er plotseling een man achter hem kwam staan. De man bedreigde de jongen met een mes en eiste zijn portemonnee op. Hevig geschrokken gaf de jongen direct zijn portemonnee af, waarna de man wegrende.

De dader is donker getint, heeft kort zwart kroeshaar en een smal gezicht. Hij is ongeveer 35 jaar oud, 1.80 - 1.85 meter lang en tenger met een buikje. Hij sprak erg snel met een buitenlands accent en een zware stem. De dader droeg een zwart vest met witte touwtjes, zwarte joggingbroek met drie verticale witte strepen en zwarte schoenen met aan de achterkant grijs.

Wie informatie heeft over het incident of de dader, wordt vriendelijk verzocht om de politie te bellen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1226x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/