Alkmaar, 24 september 2014. Tuincentrum Ranzijn is altijd bereid een ‘pootje’ te helpen als het om hulpbehoevende dieren gaat. Zaterdag 27 september zijn een groot aantal zwerfkatten de gelukkigen. Voor hen gaan tussen 12:00 en 16:00 uur de deuren van het tuincentrum open. Vrijwilligers staan met flyers en de vraag kattenvoer aan te schaffen. Om deze vervolgens aan hen te overhandigen. Dit voedsel wordt verdeeld tussen de 150 zwerf- en kansloze katten van Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden. Deze zwerfkatten worden gecastreerd. Daarnaast worden de sociale katten en kittens van straat gehaald en herplaatst. 

De echte wilde katten leven nog in groepjes buiten en worden dagelijks door bijgevoerd door de stichting. De katten die nieuw zijn of medische hulp nodig hebben worden gevangen. Zij gaan naar de opvang voor verdere zorg. Daar verblijven ook de permanente bewoners: katten die door hun gedrag of handicap niet plaatsbaar zijn maar ook niet buiten weten te overleven. In een asiel of op straat zijn ze kansloos. Bij de IJmuidense opvang vinden zij een veilige haven.Tien jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag. De vrijwilligersorganisatie heeft inmiddels honderden katten gered en opgevangen. De stichting is geheel afhankelijk van donaties. Maar de voorraadkasten zijn leeg en de kosten voor de verzorging zijn hoog. De stichting hoopt met de inzameling bij Ranzijn weer wat extra’s krijgen. Kijk voor meer informatie op de website van kattenbabbels.

20140924 Stichting Zwerfkatten

Pin It
Bekeken: 1255x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/