Alkmaar, 24 september 2014. Op woensdagmiddag gaan de kinderen weer langs de deuren om zich in te zetten voor Kinderpostzegels. Een groot aantal van de basisscholen in Noord-Holland doen weer mee. Ruim 29.600 kinderen van 562 scholen hebben zich aangemeld. Afgelopen jaar deden er 27.919 kinderen van 606 scholen mee. Dit met een opbrengst van € 1.740.747. In Noord-Holland ondersteunt Stichting Kinderpostzegels diverse projecten zoals Muziekproject voor getraumatiseerde kinderen, School´s cool in Purmerend en Pleegzorg in Beeld in Santpoort-Noord. 

Dit jaar brengen Stichting Kinderpostzegels en PostNL samen met het Rijksmuseum de kinderpostzegels uit. Op de zegels zijn kinderen afgebeeld die bekend zijn van schilderijen uit het Rijksmuseum. Het thema van de Kinderpostzegelactie is dit jaar ‘Laat kinderen leren’. Onderwijs is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wereldwijd gaan meer dan 100 miljoen kinderen niet naar school. Kinderpostzegels zorgt er samen met haar partnerorganisaties voor dat kinderen naar school kunnen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Kinderpostzegels.

Pin It
Bekeken: 963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/