Alkmaar, 24 september 2014. Dinsdagmiddag hebben de bewoners van een huis aan de Robertsonstraat een inbreker overlopen. Toen de bewoonster rond 16.00 uur thuiskwam, zag zij de achterdeur openstaan. Vrijwel gelijktijdig overliep haar zoon op de eerste verdieping een inbreker. Die inbreker koos direct eieren voor zijn geld en nam de benen, door uit het raam te springen. Hierbij is hij mogelijk gewond geraakt aan zijn hand.

De inbreker is licht getint, begin twintig en droeg tijdens de inbraak een vissersmutsje, een zwarte jas met een grijze streep op de kraag en een donkere broek. Opvallend is dat zo’n anderhalve week geleden een jongeman aan de deur bij de aangeefster is geweest, die toen even van het toilet gebruik gemaakt heeft. Hierna was de huissleutel weg. Mogelijk dat het om dezelfde man gaat.

Wie iets gezien heeft, wordt gezocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/