Alkmaar, 20 september 2014.  Zaterdagavond even na half acht spoedden politie en ambulance zich naar een huis in de Houtdraaierstraat. De melding waarop werd gereageerd betrof een zwaar gewond slachtoffer van een geweldsdelict. Eenmaal ter plaatse probeerde het ambulancepersoneel met hulp van de politie de man in leven te houden, maar dat bleek tevergeefs.

Twee agenten reden even voor acht uur met met hoge snelheid, zwaailicht met sirene, weg van de plaats delict. Waarschijnlijk hield dit verband met de aanhouding van een 48-jarige man, die zich telefonisch bij de politie meldde als verantwoordelijk voor het incident. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk, de technische recherche was ter plaatse voor uitgebreid sporenonderzoek, dat ook de hele zondag zou duren. (Beelden: DNP.NU / Alkmaar Centraal)

 

Pin It
Bekeken: 2910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/