Alkmaar, 20 september 2014. Na de perikelen met het trainingscomplex lijkt AZ te maken te krijgen met  de volgende slepende zaak. Alex Pastoor vecht zijn vertrek juridisch aan en wordt daarin bijgestaan door vakbond VVCS. Directeur Louis Everard laat vandaag via de Telegraaf weten dat AZ voorlopig dus geen nieuwe hoofdtrainer kan aanstellen. Hij heeft bij de organisatie Coaches Betaald Voetbal (CBV) melding gemaakt over de gang van zaken rond het vertrek van Pastoor, die door de CBV als de als afgezette hoofdtrainer wordt gezien.

Daarmee is de hoofdtrainerspositie bij AZ een 'besmette positie'. Technisch directeur Earnest Stewart vertelde bij televisieprogramma Voetbal International dat het om een integriteitskwestie ging en dat hij "achteraf blij was dat Pastoor niet akkoord ging met de aanbieding van AZ". Pastoor heeft daarop verklaard zich te willen vrijpleiten en desnoods een test via een leugendetector te willen doen.

Pin It
Bekeken: 1130x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/