Alkmaar, 20 september 2014. In het eerste halfjaar van 2014 is Alkmaar de gemeente in de regio waar de meeste misdrijven plaatsvonden. In Alkmaar vonden 4.115 misdrijven plaats. Meer dan 700 keer werd een brommer of fiets gestolen. Dit misdrijf werd het meest geregistreerd. Dat blijkt volgens dichtbij.nl uit gegevens die de journalistieke datadienst Local Focus opvroeg bij de nationale politie. Er is te lezen dat Heerhugowaard met 1.665 misdrijven de tweede plaats in de regio inneemt met voornamelijk vernielingen op de lijst, het afgelopen half jaar 291. Bergen is de derde gemeente in de regio, ook in de kustgemeente werd voornamelijk vernield, namelijk 91 keer. In totaal werd er 639 keer een misdrijf in Bergen geregistreerd. Bij Langedijk was dat 554 en Heiloo 442 keer. In Bergen en Alkmaar vonden het minst aantal mishandelingen plaats, terwijl in Heerhugowaard er juist relatief vaak een mishandeling plaatsvond. In deze gemeente waren er weer minder woninginbraken. 

Ook meldt dichtbij.nl dat Alkmaar niet alleen exact maar ook relatief gezien de Gemeente is waar de meeste misdrijven plaatsvonden. Op de 1.000 inwoners vonden 43,4 misdrijven plaats. Vergeleken met Heiloo 19,5, Langedijk 20,6 en Bergen 21,2 is dat een flink verschil. Ook in Heerhugowaard werden relatief veel misdrijven gepleegd. Landelijk gezien vonden er 30.000 minder misdrijven plaats dan het eerste half jaar van 2013.

Pin It
Bekeken: 1323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/