Alkmaar, 20 september 2014. De competitie is voor de volleyballers weer begonnen maar niet zoals de eerste teams van Alvoco hadden gehoopt. Op het programma stonden de reserve teams uit Warmenhuizen. Alvoco zag aan het eind van het seizoen zowel bij de mannen als vrouwen spelers vertrekken. De Technische Commissie kreeg de moeilijke taak kreeg om twee volwaardige teams op de been te brengen. Gekozen werd om de eerste twee teams bij elkaar te brengen en dat zorgde voor een mix van jong en oud. 

Het eerste damesteam van Alvoco begon voortvarend aan het thuisduel tegen Dinto 2. Het uit spelende team was meer ervaren en ingespeeld op elkaar. Alvoco had wel versterking van een nieuwkomer, Cathalijn Nannes, maar het bleek al snel dat het team nog aan elkaar moest wennen (17-25). De tweede set verliep beter (21-25). Daarna zakte het team van trainer/coach Sydney Paula toch wat weg (18-25). Pas in de vierde set stegen de Alkmaarse dames boven zich zelf uit en kwamen zelfs op voorsprong. Helaas kon Dinto aan het eind toch net de overwinning grijpen in de boeiendste set van de wedstrijd: 26-28. Een moeizame start van Alvoco dames. 

Ook de heren van Alvoco hadden het zwaar. Een combinatie heren 1 en heren 2 van het vorige seizoen. De eerste set tegen Dinto 4 werd weliswaar gewonnen (25-17) maar door de stijgende temperatuur in de Oosterhout kwam men in de tweede spannende set niet zover (23-25). Strijdend begon de thuisclub aan de derde set maar het mocht niet baten (16-25). Pas in de laatste set stonden de mannen van Alvoco weer paraat en maakte het Dinto knap lastig. Helaas viel de bal net aan de verkeerde kant van het net en ook deze set ging naar de mannen uit Warmenhuizen: 23-25.

Alvoco zal met beide vlaggenschepen nog veel werk moeten verzetten om geoliede machines te maken. De trainers doen hun uiterste best om dat de komende weken voor elkaar te krijgen. Het doel is wel om te handhaven in de eerste klasse van de Nevobo. Fotograaf: Bob Dijksen

20140920 Alvoco

Pin It
Bekeken: 1134x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/