Bergen, 19 september 2014. "Ik durf de stelling aan dat er dit jaar langs de Nederlandse kust onnodig mensen zijn verdronken." Dat is wat Sem van Drunen, lid van de reddingsbrigade in Schoorl, uitte tegenover het NHD. Het college van Bergen wil jaarlijks 50.000 euro snijden uit de subsidie voor de reddingsbrigades in de gemeente. Met bezuinigingen is volgens Van Drunen al schijnveiligheid ontstaan op sommige stranden aan de Nederlandse kust en ook in gemeente Bergen dreigt deze situatie, ook omdat bij Camperduin nog een kilometer strand bij gaat komen, die een extra post behoeft met een ervaren bezetting.

Richard Schuiten van de vrijwillige reddingsbrigade Bergen aan Zee sprak ook met het NHD. Hij hoopt maar dat er nu niet bezuinigd moet gaan worden op de noodzakelijke materieel en materialen, of op benzine voor de vaartuigen. Verantwoordelijk wethouder Zeeman geeft aan dat de ophef wat voorbarig is en dat de 50.000 een richtbedrag is. Onderzocht wordt waar te snijden, zonder dat de veiligheid voor de mens er onder lijdt.

Pin It
Bekeken: 1234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/