Den Haag, 03 september 2014. Het Plein in Den Haag was dinsdagmiddag even niet Haags maar Alkmaars. Voor de tweede keer was de Alkmaarse Kaasmarkt pal voor de deur van de tweede Kamer neergestreken. Dat was voor een handjevol demonstranten een beetje een tegenvaller want voor hen was geen aandacht meer. Maar de toeristen genoten met volle teugen van het spektakel dat in de Alkmaarse binnenstad iedere vrijdag zo vertrouwd aandoet. De ladyspeaker vertelde, en de toegestroomde toeristen absorbeerden. En dat ze voor het origineel naar Alkmaar moeten was aan geen enkele twijfel onderhevig. Op het Plein stond namelijk ook de levensgrote Alkmaar promotiebus.

Natuurlijk werd de Kaasmarkt geopend met het luiden van de bel, en die eer viel op de eerste parlementaire dag van het jaar te beurt aan de voorzitter van de Tweede Kamer, Anouschka van Miltenburg. De meegereisde Alkmaarse en nieuw-Alkmaarse politici konden daarna doen waar zij voor gekomen waren: Alkmaar op de landelijke politieke kaart zetten.

 

 

Pin It
Bekeken: 1227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/