Alkmaar, 29 augustus 2014. Vrijdagavond 5 september gaan de deuren van maar liefst 25 Alkmaarse culturele instellingen open voor de start van het nieuwe culturele seizoen. Vanaf 20.00 uur bruist het ook in TAQA Theater De Vest van de activiteiten. Er zijn previews van voorstellingen die het komend seizoen in De Vest te zien zijn, er is een informatiemarkt met spectaculaire aanbiedingen en het publiek kan deelnemen aan gratis rondleidingen. In Grand Café De Studio zijn er presentaties van singer-songwriters en in de Grote Kerk kan het publiek genieten van een bijzonder kaarslichtconcert met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Om 20.00 uur starten de previews in de Plein Zaal. Er zijn optredens van Rick de Leeuw, Carolien Borgers, Eric Vaarzon Morel en Lucretia van der Vloot. Vanaf 20.00 uur vinden ook presentaties plaats van 9 singer-songwriters in Grand Café De Studio (i.s.m. met POPUP Alkmaar). Op het podium in de foyer treden afwisselend Marijke Boon en zanger Spinvis op. In de Grote Zaal is er om 20.50 en 21.50 uur een preview van de grootse familiemusical ‘Snow White & de 7 breakers' van Danstheater Aya. Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

Om 20.00 en om 21.00 uur kan men een kijkje achter de schermen krijgen tijdens bijzondere rondleidingen door het pand en de hele avond is er een informatiemarkt met spectaculaire aanbiedingen in de foyer. Gratis toegangskaarten voor previews in de Plein Zaal en rondleidingen zijn verkrijgbaar op 5 september v.a. 12.00 uur aan de kassa.

Om 20.30 en 21.30 uur is er in de Grote Kerk een bijzonder kaarslichtconcert met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest: Vadim Tsibulevski (viool), Michiel Holtrop (altviool) Anjali Tanna (cello), Hanspeter Spannring (fluit) en Sandrine Chatron (harp). 

Het complete programma van Kunst tot de Nacht is te vinden op de website van De Vest en op de eigen website van de organisatie.

 

Pin It
Bekeken: 2032x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/