Alkmaar, 12 juli 2014. De komende weken vinden de afrondende werkzaamheden plaats voor de herinrichting van de Kanaalkade. Autoverkeer verloopt dit weekend zoals vóór de herinrichting en de parkeergarages De Vest en Karperton zijn bereikbaar, vanwege het spoedige verloop.

Maandag 14 juli vinden nog wel asfaltwerkzaamheden plaats en is de Kanaalkade volledig afgesloten. Ook de parkeergarages zijn dan dicht, dus men wordt omgeleid naar Overstad. De abonnementhouders zijn geïnformeerd over alternatieve mogelijkheden. Vanaf dinsdag 15 juli kan het autoverkeer weer rijden vanaf de kruising Geestersingel richting Friesebrug en kan er weer geparkeerd worden. In het gedeelte Friesebrug-Kaarsenmakersgracht is autoverkeer in twee richtingen mogelijk. Vanaf donderdag 24 juli kan het autoverkeer op de Kanaalkade in twee richtingen rijden.

Het stille asfalt wordt in augustus, voor de zomerkermis, aangebracht. Exacte data zijn nog niet bekend. De Kanaalkade wordt dan twee dagen volledig afgesloten voor autoverkeer. 

Vanaf maandag 14 t/m woensdag 23 juli vinden op de kruising Geestersingel / Helderseweg werkzaamheden plaats aan de verkeerslichten. Tijdens deze werkzaamheden is vanuit iedere richting één rijstrook beschikbaar. Door de inzet van verkeersregelaars wordt de overlast zo beperkt mogelijk gehouden.

Later dit jaar worden nog nieuwe lantarenpalen geplaatst. Aan de woningzijde komen de bekende nostalgische groene lantarenpalen. Vanwege de jaarlijkse zomerkermis worden zijn de lantarenpalen te verwijderen. Aan de zijde van het kanaal komen witte lantarenpalen te staan, zoals die kort geleden zijn geplaatst in de Korte Vondelstraat.

Pin It
Bekeken: 1787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/