Langedijk, 08 juli 2014. Touwnetten, houten muren, containers, moerassen, mountainbike paden en zandstranden . Dat is een greep uit de zeker twintig obstakels die zondag 14 september ‘genomen’ moeten worden tijdens de Bootcamp Obstacle Run bij het Geestmerambacht. Voor de lopers ligt er een parcoursronde klaar van 6 kilometer met heuvels, water, bos en meer. De organisatie van dit megaevenement dat honderden deelnemers wil trekken, speelt in op de grote hype van dit moment: Obstacle Runs. Het is de eerste en enige Obstacle Run op deze prachtige locatie en bedoeld voor iedereen, van gekke fanatiekeling tot mensen die gewoon voor de lol mee willen doen. Deelnemers kunnen zich achteraf laten masseren door onze sportmasseurs. Alle opbrengsten van die massages gaan naar War Child.

De afstanden van 6, 12 en 18 kilometer kunnen individueel worden gelopen, maar ook met teams. Daarbij gaat het om een spectaculair ‘total-off-road-parcours’ in een décor van een geweldig natuurgebied. Daarbij moeten onder meer rioolbuizen, touwnetten, houten muren, containers, heuvels, moerassen, mountainbike paden en zandstranden overwonnen worden. Voor de deelnemers zijn er goede voorzieningen (kleedruimtes, toiletten) en er is ook een Afterparty met DJ Skip. Als finishbewijs krijgen de deelnemers een DogTag. Voor bedrijfs- en sportteams zijn er kortingen.

Op 24 augustus is er een train-parcours uitgezet op recreatieterrein De Weijver in Hoogwoud. Het gaat daarbij om een parcours van 3 km, dat meerdere keren gelopen kan worden. Meer informatie en inschrijven kan via de website Bootcamp-Run, en op Facebook. Kijk -hier- de Youtube trailer.

 

Pin It
Bekeken: 1207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/