Andijk, 29 juni 2014. Andijk is in diepe rouw na een tragisch ongeval dat in de nacht van zaterdag op zondag heeft plaatsgevonden op de Horn in Andijk. Twee jongens van 18 en 19 jaar zijn om het leven gekomen toen ze met een quad tegen een brugleuning botsten. Een voorbijganger vond één van de jongens zwaargewond bij het voertuig en alarmeerde de hulpdiensten. Die dachten in eerste instantie, net als de melder, dat het om één slachtoffer ging. Maar even later werd het lichaam van het tweede slachtoffer in het water ontdekt en er door de brandweer uit gehaald. Beide jongens zijn ter plaatse overleden.

De politie is een sporenonderzoek gestart dat bemoeilijkt wordt door het ontbreken van een aantal sporen. Zo zijn er bijvoorbeeld geen remsporen gevonden. Wel zijn er sporen gevonden tussen de Horn en de Hardegrondweg die er op wijzen dat er rondjes met de quad zijn gereden. De quad was niet voorzien van een verzekeringsplaatje.

 

Pin It
Bekeken: 2594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/