Alkmaar, 12 juni 2014. Vrijdag 13 juni om 10.00 uur luidt een lid van het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland (DOinNWH) de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Het gaat om duurzame ondernemer Simon Schijf, die door het netwerk is voorgedragen om de bel te luiden in het bijzijn van wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast (CDA). Simon is eigenaar van de Schijf van Innovatie. De onderneming ontwikkelt duurzame oplossingen op het gebied van infrarood verwarming, water, optimalisatie van voertuigen en welzijn.

DOinNWH organiseert momenteel de tweede editie van de Let’s DO Award; een prijs voor de meest succesvolle duurzame innovatie bij het MKB. De wedstrijd was in 2013 een groot succes. Op dit moment vinden de nominaties voor 2014 plaats. Pepik Henneman, voorzitter van DOinNWH: "Als netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland willen wij duurzame ondernemers in de regio zichtbaar maken. Het zijn er minstens 1000. Dat zijn allemaal bedrijven die producten of diensten van top kwaliteit leveren."

Meer informatie op de website van DOinNHW en de website van De Schijf van Innovatie.

 

Pin It
Bekeken: 984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/