Alkmaar, 11 juni 2014. Zaterdag 14 juni staan de nieuwe deuren van Artiance op het Canadaplein wagenwijd open. Vanaf 11.30 uur start de Open Dag met diverse gratis workshops voor jong en oud. Peuterdans, beeldhouwen, musical, tapdans: het programma biedt voor ieder wat wils. Allerlei instrumenten kunnen deze dag worden uitgeprobeerd. En de inschrijving start voor cursussen die vanaf september beginnen. Vanaf 11.30 uur barst eveneens het openluchtfestijn Samen op het Plein los met live muziek van amateurorkesten uit de regio. Om 16:00 uur is het slot.

Artiance start  om 11.00 uur met de officiële en spetterende opening van de nieuwe entree door wethouder cultuur Anjo van de Ven, samen met muzikanten, acteurs, dansers en beeldend kunstenaars, allen cursist of docent bij Artiance. Aansluitend starten binnen en buiten de workshops tijdens de Open Dag. Maak vrijblijvend kennis met bijvoorbeeld tapdans, musical, je eigen verf maken, peutertekenen en –dans, beeldhouwen, diverse instrumenten en moderne dans.

Samen op het Plein biedt optredens van onder meer Alkmaar Brass, Aurora Koedijk, Orkest Irene uit Sint Pancras en Jeugd Symfonieorkest Alkmaar. Het programma van de Open Dag en Samen op het Plein is te vinden op de website van Artiance. Het volledige en actuele cursusaanbod van seizoen 2014/2015 is hier ook te vinden. Vanaf zaterdag 14 juni is het mogelijk om je digitaal in te schrijven. Tijdens de Open Dag staan er speciale inschrijfcomputers klaar.

Er zijn ook twee nieuwe brochures beschikbaar voor seizoen 14/15: een met het cursusaanbod voor kinderen t/m 12 jaar en een voor volwassenen. Er zijn nieuwe cursussen zoals bijvoorbeeld je eigen stof ontwerpen, Medialab, een fysieke theatercursus of een tapdanscursus nieuwe stijl. De brochures zijn gratis verkrijgbaar onder andere bij Artiance, VVV en bibliotheken.

Pin It
Bekeken: 1383x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/