Alkmaar, 10 juni 2014. Zowel AZ als de Zaanstreek zijn ervan overtuigd: het nieuwe trainingscomplex van de voetbalclub wordt definitief gevestigd aan de Kalverhoek. Dat zegt AZ dinsdag op de eigen website. Ondanks het voorvonnis van de rechter, waarin werd uitgesproken dat er géén contracten getekend mogen worden tot het kort geding op 22 juli laten AZ en de Zaanstreek weten trots en blij te zijn met de verhuizing. ‘Ik ben blij en trots dat we AZ aan de Zaanstreek weten te binden’, zegt de Zaanse wethouder van sport op het digitale thuis van de eredivisionist. ‘Samen met AZ kunnen we het verschil maken in de ontwikkeling van jonge sporters in de Zaanstreek.

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart voegde daaraan toe: ‘Met de verhuizing naar Kalverhoek worden de historische banden met de Zaan aangehaald. We voelen ons welkom. Dat geeft een goed gevoel.’ De gemeente Alkmaar laat weten kennis te hebben genomen van de mededeling van AZ. ‘In navolging van het voorvonnis van de rechter dient alles stil te liggen. Het voorvonnis van de rechter is immers onverminderd van kracht. Wij wachten de uitspraak van de rechter af’, aldus een woordvoerder van de gemeente. Met het tekenen van de contracten lijken zowel AZ als de gemeente Zaanstreek maling te hebben aan de rechterlijke uitspraak.

Pin It
Bekeken: 1024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/