Alkmaar, 02 juni 2014. Gistermiddag is in winkelcentrum De Mare Zomer in De Mare van start gegaan. De hele maand juni staat het Europaplein zondagmiddag bol van de jeugd- en familie straattheatervoorstellingen voor jong en oud. De gratis toegankelijke voorstellingen beginnen om 14.30 uur. Gistermiddag was de beurt aan Circuswerkplaats Boost en het drumspektakel ‘Boomwhakalaa’ van DrumDrumDrum. De toegestroomde kinderen genoten van het spectaculaire en speelse decor waarvan de steile wanden en nauwe doorgangen door drie acrobaten begaanbaar werden gemaakt.

Het was een vrolijk spektakel voor jong en oud. Zomer in De Mare is onderdeel van Zomer op het Plein. Dit festival biedt gedurende 8 weekenden in juni, juli en augustus een gratis afwisselend programma voor jong en oud op het Canadaplein in Alkmaar.  Met intieme luisterconcerten, Rabo Juniorplein met jeugdvoorstellingen en activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar, Rabo Talentstage en spetterende concerten op de zondagmiddagen. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp vermaakte zich ook, maar wist toch wat tijd vrij te maken om onderstaande plaatjes te schieten.

 

 

Pin It
Bekeken: 2360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/