Alkmaar, 10 mei 2014. Een TOC is een regionaal trainingscentrum dat faciliteiten en het kwaliteitsniveau biedt om talenten tot op internationaal topsportniveau op te leiden. De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) wil door middel van TOC's investeren in talent, in coaches en in samenwerking met en ondersteuning van clubs. Vanuit de TOC’s kunnen talenten uit de directe regio worden ondersteund en opgeleid. Vanuit de KNGU wordt ook gewerkt aan het nieuwe topsportplan Trampolinespringen. Vrijdagmiddag heeft de officiële erkenning plaatsgevonden van Talentopleidingscentrum Triffis Alkmaar.

Triffis voorzitter Herman van Ruitenbeek en topsportcoordinator Hans Gootjes van de KNGU ondertekenden samen het erkenningsdocument. Triffis is daarmee het eerste trampoline TOC in Nederland, later zullen ook organisaties in Den Bosch en Heerenveen volgen. Triffis wordt gemeentelijk ondersteund door o.a. Topsport Alkmaar.

 

Pin It
Bekeken: 1864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/