Heerhugowaard, 06 mei 2014. Zaterdag 5 juli vindt op het Strand van Luna in Heerhugowaard de tweede editie van ENJOY HHW plaats. Na het succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Mediapartner ’t Centrum Magazine onderstreept dit door zich te conformeren als sponsor. Mede daardoor is er dit jaar meer te zien, meer te doen en meer te beleven. Tijdens ENJOY HHW kun je een dag lang genieten van muziek, lekker eten, zon, vrienden, strand en meer.

Ook dit jaar worden bezoekers weer volop getrakteerd op spetterende optredens en een breed aanbod van eten en drinken. Met een imposante line-up belooft ENJOY HHW opnieuw een prachtig festival te worden. 't Centrum Magazine is trots een bijdrage te kunnen leveren aan het evenement dat in Heerhugowaard de zomer inluidt. Jan Mud, bladmanager: "Ons magazine staat bomvol verhalen van en voor Heerhugowaarders, daarom past ENJOY HHW zo goed bij ons. Op 14 juni valt de zomereditie op de mat, en dan vertellen we meer over de ins en outs van het evenement."

Optredens: Miss Montreal, Edsilia Rombley, Kraak & Smaak, Kim de Boer, Bob Colour Band, La Fiesta, Sweet le Freak en meer.

ENJOY HHW is er ook voor de kleintjes. Toegang t/m 15 jaar is gratis (mits onder begeleiding) en er is een speciale Kids Area waar ze kunnen genieten van springkussens, beachvoetbal, silent disco en meer. Nieuw is de SuperSplash, een spectaculaire megaglijbaan voor jong en oud. 

Het music & food festival van 5 juli vindt plaats op het Strand van Luna en duurt van 13:00 tot 00:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van ENJOY HHW en bij Primera en ze kosten 15 euro exclusief servicekosten, aan de kassa op de dag zelf 18 euro.

 






Pin It
Bekeken: 1378x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/