Heerhugowaard, 06 mei 2014. Een zingende vogel in je tuin(tje) of op het balkon. Een vlinder of hommel die gaat van bloem naar bloem. Een scharrelende egel met haar jongen. Op woensdagochtend 4 juni om 10.00 uur geeft Cees Verkerke tijdens een lezing in de bibliotheek te Heerhugowaard inspirerende tips om de tuin aantrekkelijk te maken voor vogels, insecten en andere dieren.

Leven met groen is goed voor mensen. Met veel liefde en kennis van natuur en milieu vertelt Cees Verkerke, bekend door zijn landschappelijke natuurtuin in Heerhugowaard, hoe een tuin nog aantrekkelijker kunt maken voor vogels, insecten en anderen dieren. Hij vertelt over het perspectief van de dieren, zodat luisteraars zich gaan afvragen of zij wel graag in de tuin zijn, of er voedsel te vinden is en of de tuin interessant is voor het bouwen van een nest.

Diezelfde middag om 14.00 uur kan men ook nog de landschappelijke natuurtuin van Verkerke bezoeken, om het met eigen ogen te zien. Hij neemt belangstellenden graag mee door zijn tuin. U wordt van harte uitgenodigd! Voor meer informatie over de tuin van Cees Verkerke, zie de website ZinTUIgeN. Na afloop van de lezing, rond 12.00 uur, kan men zich hiervoor tegen vergoeding van € 5,- aanmelden.

De lezing vindt plaats op woensdagochtend 4 juni om 10.00 uur in bibliotheek Heerhugowaard, Parelhof 1a. De lezing is gratis te bezoeken maar aanmelden is gewenst. Dit kan bij de klantenservice van de bibliotheek. 

Pin It
Bekeken: 1414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/