Alkmaar, 05 mei 2014. De populaire 'Alkmaarse' gevangenisserie Celblok H krijgt een tweede seizoen, zo laat SBS6 weten. De serie is een kopie van de Australische hit Wentworth. Wie die serie kijkt, kan dus raden wie er van de cast terug zal terugkeren in het nieuwe seizoen. Wie liever in spanning afwacht weet het antwoord op maandag 12 mei, dan wordt de seizoensfinale uitgezonden.

De vooral in de Alkmaarse gevangenis de Schutterswei geschoten reeks staat met een 7,6 op de tweede plaats achter Divorce (RTL 4) van commerciële tv-programma's op RTL en SBS6, bleek uit onderzoek van InSights Consulting.  Gemiddeld keken er bijna 1,1 miljoen mensen naar de afleveringen. Vanaf 22 mei start in Australië het tweede seizoen van Wentworth. Een derde reeks is al besteld.

Pin It
Bekeken: 1936x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/