Alkmaar, 30 april 2014. Vanaf 25 mei tot en met 21 september is de Alkmaarderhout weer het toneel van Cultuurpark De Hout. Tijdens negen festivals komen er meerdere bands langs die uiteenlopende muziek maken. Terug van weggeweest is het Kunstnest, waar tijdens elk festival beeldende kunst te zien zal zijn.

De aftrap op 25 mei is Jazz in de Hout. Hierbij verzorgen Whoobab Swing, Zandscape en het Simone Honijk Kwartet het hoofdpodium. In het Kunstnest zal een foto-expositie te zien zijn van de fotografen Nico Benning uit Beverwijk, Maartje Braak uit Alkmaar en Marlies Siewertsen uit Kolhorn.

De Hout op Stelten op 1 juni is een festival speciaal voor kinderen tot ongeveer 9 jaar. Naast verschillende optredens is er ook een breed aanbod aan andere activiteiten zoals schminken en pizza's maken, en leest bibliotheek Kennemerwaard voor in een speciale minibibliotheek.

Volledig programma:

25 mei: Jazz in de Hout
01 juni: De Hout op stelten
22 juni: De Hout Rocks
06 juli: Wereldmuziekfestival
20 juli: Podium onder de boom
17 augustus: Zomerzotheid
24 augustus: Keltische middag
07 september: Koper Hout en Goud
21 september: Vrienden van de Hout LIVE

Pin It
Bekeken: 1631x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/