Heerhugowaard, 30 april 2014. Keyboarddocenten van Cool kunst en cultuur, Henk Vasbinder, Rob Mostert en Ronald van der Veen stellen op 25 mei een muzikale uitdaging. Zij dagen (groot-)ouders en (klein-)kinderen uit, die nog nooit een instrument hebben gespeeld, zich op te geven om onder begeleiding van deze ervaren docenten twee muziekstukken in te studeren en deze dezelfde middag uit te voeren tijdens het jaarlijkse keyboardevent in Cool Kunst en Cultuur.

Het doel van deze uitdaging is het samenbrengen van verschillende generaties om muziek te maken en tegelijkertijd het plezier van keyboard spelen te ontdekken. De uitdaging is onderdeel van het jaarlijkse evenement, waar de keyboardleerlingen van Cool presenteren waar ze het afgelopen jaar zo hard op hebben geoefend. Het keyboardevent begint om 14.30 uur en kaarten a €7,50 (kinderen €3,00) zijn verkrijgbaar via de website en de servicebalie van Cool. Publiek is van harte welkom.

De minimale leeftijd voor deelname aan de generatiemix is 8 jaar. Een maximumleeftijd is niet ingesteld, men moet wel zelfstandig kunnen staan tijdens de uitvoering. Tijdens de repetities zijn stoelen beschikbaar. Er is plaats voor ongeveer twintig deelnemers. Opgeven kan door je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De repetitie vindt plaats op zondag 25 mei om 10.00 uur in Cool. Voor keyboards wordt gezorgd.

Pin It
Bekeken: 1371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/