Heerhugowaard, 29 april 2014. Op last van de gemeente Heerhugowaard moest de motorclub Bandidos op zoek naar een andere locatie voor hun chapter, aangezien zij er tegen de regels in bijeenkomsten hielden. De groep zou via een advocaat alternatieven aandragen, waar de gemeente zich over zou buigen. Inmiddels zijn de drie opties binnen, maar die bleken, net als de huidige locatie, op het bedrijventerrein aan de Costerstraat te zitten. Niet geheel verrassend gelden daar dezelfde regels en wees de gemeente de alternatieven af.

Volgende week zal er opnieuw onderhandeld worden. De gemeente heeft al wel laten weten dat als de chapter niet van het huidige adres verdwijnt, er maatregelen getroffen zullen worden. Het cameratoezicht wordt overigens woensdag beëindigd. Na de brandstichting op 29 maart, de explosie nabij het huis van een Alkmaars clublid op 2 april en het loze brandalarm op 9 april bij het chapter is het rustig geweest.

Pin It
Bekeken: 1150x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/