Heiloo, 28 april 2014. Tijdens Koningsnacht is rond 01:45 uur een jonge vrouw ernstig mishandeld in Heiloo. De 26-jarige Deborah fietste op de Pastoor van Muijenweg langs basisschool de Duif en haalde hierbij een man in. Die was het met haar inhaalactie blijkbaar niet eens, want hij ging achter haar aan, waarna hij haar vol in het gezicht sloeg. Deborah kwam ten val. Toen sloeg de man haar nog meerdere malen en stompte haar in de buik. Ook de 33-jarige Anousja Sengers werd van haar fiets geslagen. Dit gebeurde op de Kennemerstraatweg in Heiloo. Anousja zwijgt liever over wat er gebeurd is, maar doet later vandaag wel aangifte van de mishandeling. 

Sebastiaan Helderman, de vriend van Deborah heeft op Facebook een beloning van 1000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Volgens hem is er ook nog een derde vrouw ernstig mishandeld. Hij heeft tegenover RTV Noord-Holland laten weten dat zijn vriendin vandaag nog aangifte bij de politie gaat doen. De dader is waarschijnlijk een Nederlandse man tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij droeg een fel oranje shirt met korte mouwen en een donkere broek.

Pin It
Bekeken: 1127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/