Alkmaar, 27 april 2014. AZ heeft zondag niet weten te winnen bij ADO Den Haag. In een matig duel werd het 2-1 voor de Hagenaars. In de openingsfase keken beide ploegen de kat uit de boom, was het tempo was laag en er waren nauwelijks kansen waar te nemen. In de 20e minuut kwam de thuisclub op voorsprong. Meijers schoot op het doel, maar Esteban verwerkte de bal niet goed. Van Duinen was attent en schoot raak: 1-0. De Alkmaarders hadden na die goal het meeste balbezit, maar werden amper gevaarlijk.

Ook in het tweede bedrijf bleef het spektakel uit. Na 80 minuten verdubbelde ADO dan toch de score. Holla kon eenvoudig door de defensie van AZ heen dribbelen en vervolgens de bal tegen de touwen werken: 2-0. In de 85e minuut deed AZ nog iets terug. Een assist van Berghuis zorgde ervoor dat invaller Henriksen raak kon schieten. Dichterbij een aansluitingstreffer kwamen de mannen van Dick Advocaat niet. Door de nederlaag zakken de Alkmaarders naar een achtste plaats en kan AZ zich gaan opmaken voor de play-offs. Voordat die beginnen speelt de ploeg uit de kaasstad eerst nog een thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Pin It
Bekeken: 959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/