Heerhugowaard, 24 april 2014. Het nieuwe Cool Ameezing Festival belooft hét meezingspektakel van Heerhugowaard en omgeving te worden. Zondag 18 mei wordt de Rodi Media zaal omgetoverd tot grand café met bar voor een gezellige middag in kroegsfeer.

Lokale sterren als Joost de Vries en Paula Leek betreden onder begeleiding van de vijfkoppige Ameezing huisband het podium voor een middag vol Nederlands- en Engelstalige hits. Robin Visser verzorgt de presentatie en zal daarnaast zelf zingen. Merik Spitteler is de vierde artiest. Natuurlijk worden de golden oldies niet vergeten. En ‘Ameezing’ zegt het al, met de teksten geprojecteerd op groot scherm mag er zonder gêne worden meegezongen met onder andere ‘Stil in mij’, ‘Faith’, ‘Proud Mary’ en ‘Valerie’. Voor wie extra goed beslagen ten ijs wil komen zijn de setlist en de liedteksten van tevoren op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ameezing bestaat uit Auke Haaksma (bas), Bert Schipper (drums), Annemieke de Boer (toetsen), Clemens Wenners (gitaar) en Mark Hoeksma (gitaar)

Cool Ameezing Festival vindt plaats op zondag 18 mei om 15:00 uur in Cool kunst en cultuur. Kaarten kosten slechts €7,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Cool of tijdens de reguliere openingstijden van de servicebalie.

Pin It
Bekeken: 1729x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/