Alkmaar, 24 april 2014. Dit jaar werden er meerdere vermissingen gemeld, met door 'een Heerhugowaardse instelling', maar het aantal is weer geslonken. Het is niet bekend wanneer precies de vermisten weer terecht waren, maar Lorenzo Kolakowski (17), weggelopen op 17 april, staat niet meer in het overzicht. Rafaël Mangot (16) en Eduarda Dias (16) verdwenen begin februari uit de instelling en waren op 12 maart nog vermist. Inmiddels niet meer. 

Blijft nog over de recente vermissing van Maurice van Baalen (45). Er was een week geleden veel reactie op het internet toen gemeld werd dat de 45-jarige, rossige en sterk vermagerde Alkmaarder zoek raakte, maar ondanks de publiciteit alweer meer dan een maand vermist. 

Er zijn overigens nog een drietal andere regionale vermissingen te zien op de website van de politie. Nog even en het is alweer 10 jaar geleden dat de broertjes Lucas Marious (13) en en Yannis Fadi Ghaddar (15) uit Heiloo door hun vader meegenomen werden, vermoedelijk naar Libanon. Fredericus Theodorus Koenis is zelfs al bijna 13 jaar vermist. Aannemende dat hij nog leeft, is hij nu 39 jaar.

Pin It
Bekeken: 1165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/