Alkmaar, 23 april 2014. Het bestuur van WNK Bedrijven heeft vandaag bij de politie aangifte gedaan tegen de algemeen directeur WNK Bedrijven in Alkmaar. De aangifte is gebaseerd op valsheid in geschrifte inzake een vertrekregeling als onderdeel van de aanstelling van de algemeen directeur. De afgelopen maanden heeft extern onderzoek plaatsgevonden en de uitkomst daarvan rechtvaardigt de stap die het bestuur van WNK donderdag heeft genomen.

In januari is de directeur door het WNK bestuur reeds op non-actief gesteld omdat er sprake was van een onwerkbare situatie binnen de organisatie en te weinig resultaten. Bovendien verschilden de beleidsvisies van bestuur en directeur dusdanig dat er met het oog op aanstaande veranderingsprocessen geen zicht meer was op een constructieve samenwerking. Toen is ook aangekondigd dat er een diepgaand onderzoek zou gaan plaatsvinden naar gedrag en functioneren van de algemeen directeur van WNK. Inmiddels is de ontslagprocedure ingezet.

Pin It
Bekeken: 1496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/