Alkmaar, 23 april 2014. Net als voorgaande jaren, wordt ook in 2014 de ‘van Alkmaar de Victorie prijs’ uitgereikt. Tijdens het Ondernemend Alkmaar gala, dat op maandag 30 juni aanstaande plaatsvindt in de grote Sint Laurenskerk, maken alle genomineerde ondernemers, al dan niet lid van Ondernemend Alkmaar, kans om deze prijs in de wacht te slepen.

De ‘van Alkmaar de Victorie prijs’ is ontstaan om Alkmaarse ondernemers en ondernemingen te belonen voor de onderscheidende, stimulerende of innovatieve invulling van het ondernemerschap in het afgelopen jaar. Internationalisering is hierbij een pre. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën, namelijk de beste ondernemer, de beste onderneming en de detail/horecaprijs. In 2012 is daar, op initiatief van Club Caas, de Rabobank en de gemeente Alkmaar, de Cornelis Drebbel Talent Award aan toegevoegd. Deze prijs is bestemd voor een opvallend innoverend en creatief jong bedrijf.

In aanmerking komen voor deze prijs kan door uzelf, uw onderneming of uw collega-ondernemer hiervoor aan te melden via de website van Ondernemend Alkmaar. Hier is ook meer informatie te vinden. Sluitingsdatum voor de aanmeldingen is 5 mei. Na deze datum buigt de jury zich over de aanmeldingen waarna zij per categorie drie nominaties bekend maken waarop gestemd kan worden.

Pin It
Bekeken: 1670x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/