Alkmaar, 19 maart 2014. Vandaag hadden de burgers in Nederland weer de mogelijkheid om hun stem uit te brengen op die lokale politieke partij die volgens hen het beste hun belangen behartigt. Tenminste, het overgrote deel van Nederland kon dat. Inwoners van Alkmaar, Schermer en Graft-De Rijp zullen nog tot november dit jaar moeten wachten voor ze hún stem kunnen uitbrengen. Het was veel mensen ontgaan, maar de gemeenteraadsverkiezingen zijn in verband met de aanstaande fusie nog even uitgesteld. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de (toekomstige) Alkmaarder hun stem en mening niet al klaar hebben liggen. Wat gaat de bewoners straks in november stemmen?

Wat is er goed aan Alkmaar en wat kan er beter in deze gemeente? Om antwoord te krijgen op deze vragen gingen we de straat op om dit aan de voorbijgangers te vragen. Natuurlijk niet alleen in Alkmaar zelf, maar ook in aspirant Alkmaar gebieden Schermer en Graft-de Rijp.

 

Pin It
Bekeken: 1231x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/