Alkmaar, 16 maart 2014. Zondag stond de wedstrijd tussen de voetbaldames van Kolping Boys en Maarssen op het programma. De ontmoeting eerder dit jaar werd door de Alkmaarders met 0-3 gewonnen en dus verschenen de bezoekers met revanchegevoelens op het veld. Kolping zat er kort op waardoor Maarssen geen grip kon krijgen op de wedstrijd. Dat resulteerde in de vijfde minuut direct in een voorsprong. Van Ee trok van buiten naar binnen en wist de bal met links binnen te schieten: 1-0. Maarssen hanteerde veelal de lange bal om onder de druk van Kolping uit te komen, maar in de 25e minuut schroefden de Alkmaarders de score toch op naar 2-0. Potter kopte een voorzet vanaf links geplaatst achter de keepster. In het restant van de eerste helft werd niet meer gescoord en zo konden de dames van Kolping tevreden de kleedkamer opzoeken.

Kolping begon scherp aan de tweede helft en wist in de 49e minuut de voorsprong te vergroten naar 3-0. Woldhuis kreeg de bal op de linkerkant, liet haar verdedigster kansloos achter en schoot de bal in de verre hoek. Kolping Boys bleef de aanval zoeken, maar liet daarbij veel kansen onbenut. Met nog 20 minuten te spelen kon de verdediging van Maarssen alleen nog de noodrem hanteren en op de 16 meter kregen de Oudorpers een vrije trap. Met veel gevoel werd de bal over de muur geplaatst door Beute en de keepster kon voor de vierde keer alleen maar toekijken. De wedstrijd werd keurig uitgespeeld en Kolping Boys mocht 3 punten bijschrijven in de competitie. Door de winst op Maarssen zijn de Alkmaarders beland op een vierde plaats en staan nog maar twee punten achter de nummer 3.