Alkmaar, 08 maart 2014. Akmaars eigen Fablab, 'Kaasfabriek', is klaar. Zaterdagmiddag opende wethouder Mirjam Hamberg de Kaasfabriek met een spelletje boter, kaas en eieren. Gespeeld op een reuze 3D printer, dat dan weer wel, want Kaasfabriek wil inspireren en verbazen. Het wil de plek zijn om te leren, te experimenteren en andere makers te ontmoeten. In het FabLab vind je 3D printers, een grote lasersnijder, een stickersnijder, een vacuümvormer, een portaalfrees en meer moois. De 'opdracht' is eigenlijk altijd: kies een combinatie van machine en materiaal en maak je dromen waar.

Een flinke verzameling 'makers' uit de regio waren op de opening afgekomen om eens te kijken wat de Kaasfabriek voor hen kan betekenen. Het zal ze niet tegengevallen zijn. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp hoorde ook de roep van de techniek en maakte deze fotoreportage.

  

Pin It
Bekeken: 1821x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/