Alkmaar, 07 maart 2014. Van 8 tot en met 16 maart wordt de Boekenweek gehouden. Bibliotheek Kennemerwaard pakt ook dit jaar flink uit met een keur aan acties en activiteiten. Dit jaar staat reizen centraal. Op zondag 9 maart, van 12.00 uur tot 17.00 uur, staan diverse reisbureaus uit de regio klaar in de bibliotheek in Alkmaar Centrum. Ze hebben speciale Boekenweekaanbiedingen en acties. Meer informatie op de website van de bibliotheek

Showteam Kismet (Destiny) geeft zondag vanaf 14.00 uur een spetterend optreden op het podium. Kismet is een Oriëntaals Buikdansshowteam en staat onder leiding van Mena Leila. Om 15.00 uur is het de beurt aan Serhat die met saz en fluit Turkse muziek speelt. Beide optredens tijdens deze reismarkt zijn in samenwerking met Artiance tot stand gekomen.

Tijdens de Boekenweek ontvangen nieuwe volwassen leden de gids Point It - Traveller's Language Kit (m.u.v. Chippashouders). De onmisbare gids als je op reis gaat. Daarnaast ontvangen alle nieuwe leden een bioscoopkaartje voor JT Bioscopen. Met een bibliotheekabonnement krijgt men niet allen toegang tot duizenden boeken, e-books, tijdschriften, films en games, maar ook korting op vele culturele activiteiten binnen en buiten de bibliotheek. En zo zijn gratis online cursussen te volgen.

Wie al lid is kan de bundel Ondertussen gratis meenemen (zo lang de voorraad strekt). Bekendheden als Joris Linssen, Adriaan van Dis, Floortje Dessing, Derk Bolt, André Rieu, Redmond O'Hanlon, Lauren Verster en Petra Stienen, vertellen over hun meest bijzondere reiservaring. Natuurlijk ontbreken de vertrouwde boekentips niet. Bibliothecarissen uit het hele land hebben mooie boektitels verzameld, die bij de diverse reisbestemmingen passen.De bibliotheekbundel bevat een schrijfwedstrijd met een fantastische prijs voor de vijf beste verhalen: naar Marokko met Abdelkader Benali.

Pin It
Bekeken: 1524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/