Alkmaar, 07 maart 2014. Donderdagmiddag 24 april vanaf 13.30 uur is er een spreekuur (op afspraak) van 'Kat op de divan' en 'Konijn op de divan' in de Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord. Katten- en konijnenbaasjes kunnen terecht met vragen over gedragsproblemen bij gediplomeerd katten- en konijnengedragstherapeute Anita Legué. Voorbeelden van probleemgedrag zijn: onzindelijkheid, sproeien, agressie (naar mens en dier), slopen, zichzelf kaal likken. Een bezoek kost 10 euro, als later gedragstherapie wordt ingezet, worden deze kosten van de factuur afgetrokken.

Het is niet de bedoeling, dat het huisdier meegenomen wordt naar dit spreekuur. Een dier dat in een mandje zit of op tafel staat, laat namelijk niet het natuurlijke gedrag zien. Indien nodig volgt er een consult thuis, zodat het dier in zijn eigen omgeving geobserveerd kan worden. Meer informatie op de site van de Dierenartsenpraktijk. Opgeven kan tot 22 april.

Pin It
Bekeken: 1197x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/