Alkmaar, 06 maart 2014. Koning Willem-Alexander was donderdagmiddag in Alkmaar om in het Waaggebouw het vernieuwde Kaasmuseum te openen. Hip Breebaart, voorzitter van het kaasmuseum, wist al in oktober dat de koning zou komen, maar moest dat toen nog geheim houden. Binnen een week had hij een reactie op de uitnodiging die hij verstuurd had binnen en die bleek positief: de Koning wilde de openingshandeling wel verrichten. Vanaf dat moment moest er veel geregeld en gedaan worden om te voldoen aan alle eisen die vanuit onder andere veiligheideisen gesteld werden. Maar donderdag was het dan zover, reed de nieuwe Koninklijke Audi voor en zowaar, daar was Zijne Koninklijke Hoogheid.

Enthousiast handenschuddend en bloemen aanpakkend liep hij over het Waagplein om eenmaal binnen het gastenboek te tekenen en een grote kaas door te snijden. De opening van een museum ging uiteraard gepaard met een 'tour' langs het tentoongestelde, waarbij er ook tijd was voor een gesprek met een al 29 jaar actieve vrijwilliger van het Museum. Om half vijf was het programma afgerond en verdween de Koning weer in de gepantserde limousine, die daarna vlot en soepel Alkmaar verliet.

 

Pin It
Bekeken: 2165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/