Alkmaar, 04 maart 2014. Deze week is er weer interlandvoetbal. Ook enkele AZ-spelers vliegen deze week uit. Zo komt Johann Berg Gudmundsson in actie namens IJsland, dat het opneemt in en tegen Wales, en meld Aron Jóhannsson zich bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten, dat een vriendschappelijk wedstrijd afwerkt tegen Oekraïne. Door de huidige problemen in het Oost-Europese land wordt dit duel gespeeld in Cyprus. Nemanja Gudelj is voor het eerst opgeroepen voor de A-ploeg van Servië. In Ierland kan de middenvelder zijn debuut gaan maken. Celso Ortiz werd voor het eerst in drie jaar opgeroepen voor Paraguay, maar hij heeft zich afgemeld.

Ook bij enkele jeugdselecties zijn AZ'ers opgeroepen. Thomas Lam, Markus Henriksen en Mattias Johansson zijn opgeroepen voor respectievelijk Jong Finland, Jong Noorwegen en Jong Zweden. Zowel de eerste elftallen, als de jeugdploegen spelen hun wedstrijden op woensdag 5 maart.

Pin It
Bekeken: 955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/