Alkmaar, 19 februari 2014. Jyoti Verhoeff (singer/songwriter/piano) en Maya Friedman (cello) geven zondag 23 februari een concert in Podium De Sociëteit. Een concert van dit duo is een bijzondere belevenis. Zo hebben zij dat al vele keren laten zien in onder andere Leipzig, de Melkweg en De Blinkerd in Schoorl. De laatste twee concerten waren uitverkocht. In 2013 stond Jyoti in de finale van De Grote Prijs en was zij de publieksfavoriet. Maya werd daar uitgeroepen tot beste instrumentalist. Samen spelend versmelten de cello en het pianospel tot een bijzonder geheel, waarbij de bijzondere stem van Jyoti nog een extra dimensie toevoegt.

In de pers wordt gesproken van een 'magische' ervaring en zodra de dames het podium betreden is de passie al voelbaar. Balancerend op de rand van het bekende, trekken ze op hun eigen manier met muziek door de wereld. Bespelen ze het licht, de duisternis, natuur en mysterie.

Podium De Sociëteit is gelegen aan het Luttik Oudorp 78. De aanvang van dit unieke concert is 14.45 uur. Zaal open vanaf 14.00 uur, entree € 10,- p.p.

Pin It
Bekeken: 1084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/