Alkmaar, 13 februari 2014. Binnen Noord-Kennemerland is in 2010 gestart met het Wandelnetwerk "Land achter de duinen" in Bergen - Alkmaar (west) - Heiloo. Hieruit groeide een netwerk dat totaan Heemskerk zal reiken. Het college van Alkmaar heeft in 2011 besloten ook daaraan mee te doen. Provincie Noord-Holland heeft op 2 december 2013 subsidie toegezegd voor deze uitgebreidere versie, zodat de realisatie van het eerste deel gerealiseerd kan worden. Woensdag is een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend. Daarbij is gemeente Velsen met het beoogde wandelnetwerk op haar grondgebied, toegevoegd aan het te creëren wandelnetwerk. 

In de nieuwe overeenkomst worden lagere uitvoeringskosten voor de gemeente Alkmaar genoemd. Dit komt mede doordat in de periode 2011 – 2014 de lunchwandeling Beverkoog al is gerealiseerd voor een ander wandelnetwerk, en omdat Velsen is toegevoegd. De andere gemeenten zijn Bergen, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk en Uitgeest. Hoe het tweede deel eruit moet gaan zien wordt in 2014 en 2015 vastgelegd.

Pin It
Bekeken: 1048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/