Een -formeel - flinke stap richting een vernieuwde thuisbasis voor VV Egmond. De gemeenteraad van Bergen stemde drie weken geleden unaniem voor de financiering en de vernieuwing van het sportcomplex, en nu is ook het huurcontract getekend door voorzitter Robert van den Bosch en wethouder Marco Wiesehahn. 

"Gewoon een supermooie avond", zei wethouder Wiesehahn na het tekenmoment. "Dat het eindelijk zo ver is dat we handtekeningen hebben gezet. Het project kan nu echt van start. Na 20 jaar hard zwoegen voor een heleboel partijen, zijn we nu eindelijk zo ver om dit project van de grond te krijgen, dat is natuurlijk fantastisch."

"Over de samenwerking met de gemeente wil ik echt heel duidelijk zijn; die is echt heel erg goed geweest", benadrukt voorzitter Robert van den Bosch. "We hebben echt een geweldige job gedaan. Het is er af en toe heel pittig aan toe gegaan, maar uiteindelijk zijn we er op een prachtige manier uitgekomen en zijn we heel erg aan elkaar gehecht en blij met elkaar."

"Ik zie de toekomst van de club hartstikke rooskleurig in", vervolgt de voorzitter van VV Egmond. "Kan ook niet anders. We hebben een lange, moeilijke periode gehad om tot het punt te komen dat we nu de belangrijkste, de zwaarste hobbels hebben genomen. Nu gaan we vooruit kijken en gaan we bouwen, en wordt het allemaal mooier." (tekst gaat verder onder de foto)

Een impressie van het nieuwe sportcomplex van VV Egmond. (ontwerp: Zijlstra Schipper architecten)


Het sportpark aan de Hogedijk in Egmond-Binnen krijgt vijf voetbalvelden, waarvan één van kunstgras. Centraal komen een mooi, duurzaam clubgebouw. De uitwerking van het technische uitvoeringsontwerp wordt in het derde kwartaal afgerond, de aanbesteding volgt in Q4 2024 en Q1 2025 en dan wordt de omgevingsvergunningsaanvraag meteen aangevraagd. De bouw van het clubgebouw duurt van april 2025 tot maart 2026 en de aanleg van de velden gebeurt tussendoor in Q4 2025. Als alles volgens plan verloopt start VV Egmond het seizoen 2026-2027 op de gloednieuwe thuisbasis.
Pin It
Bekeken: 174x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/