Vooral in de kustdorpen van gemeente Bergen klinkt de roep om openbare toiletten te plaatsen. In oktober vertaalde Partij Ons Dorp die roep naar een motie om onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Nu is dat onderzoek er. Gemeente Bergen houdt een online enquête om de meningen van het volk te peilen. Invullen kan tot en met donderdag 11 juli.

"Onderdeel van een fijn en gastvrij verblijf is de beschikbaarheid van voldoende, schone en toegankelijke openbare toiletten", erkent de gemeente. Maar daar heeft het tot nu toe niet goed naar gehandeld. Bergen staat slechts op plaats 271 van alle 342 gemeenten in heel Nederland wat betreft toiletvriendelijkheid.

Om te kijken hoe de vlag er nu bij hangt bij inwoners en ondernemers vraagt de gemeente naar onder andere het aantal en de kwaliteit van de beschikbare openbare toiletten in de kustdorpen, Schoorl en Bergen. Het invullen van de vragenlijst duurt hooguit een minuut of vijf. Deelname is anoniem en de resultaten worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. De enquête is te vinden op ikdenkmeeoverbergen.nl en via QR-codes op campagnematerialen.

"Jouw feedback helpt ons om de voorzieningen te verbeteren. Daarmee werken we aan een gastvrij en aangenaam verblijf in onze gemeente voor iedereen." (foto: Alexis Photo)
Pin It
Bekeken: 194x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/